Egal la Deva în derby-ul dintre Informatica Timișoara și Autobergamo. Bănățenii se...

Egal la Deva în derby-ul dintre Informatica Timișoara și Autobergamo. Bănățenii se vor deplasa în Letonia pentru jocurile din Liga Campionilor

0
DISTRIBUIȚI

Duel clasic, pe muchie de cuțit, pentru primele locuri în Liga I la futsal sub Cetatea Devei. Gazda Autobergamo și Informatica Timișoara nu au putut fi însă separate după 40 de minute încrâncenate. Oaspeții au deschis scorul prin ucraineanul Denys Ovsiannikov, dar alb-vișiniii au replicat prin Andre Sasse, care a stabilit totodată și scorul final: 1-1!

Autobergamo Deva și-a primit rivala de pe Bega în runda 3 din postura de lider la golaveraj, loc 1 păstrat și după derby-ul de azi, ambele vestice având acum șapte puncte. Cele două pot fi depășite însă peste două zile de Odorheiu Secuiesc, care are meci cu Bukovina Vicov.

Fără Savio, menajat, Lupu a ales în acest meci să intre, deși transferurile păreau să acopere nevoia antrenorului-jucător în teren.


Ambele goluri au venit în repriza secundă. Mai întâi Deco, având portarul în spate, a scos balonul la Ovsiannikov, iar ucraineanul a șutat bine sub transversală. Avantajul pe tabelă al Informaticii nu a durat mult căci o combinație frumoasă a gazdelor, cu minge călcată de Letra, l-a adus pe Andre Sasse în fața unei formalități pentru 1-1.

Letra a fost apoi aproape de golul de 2-1 pentru Autobergamo. Dar mai întâi bara, apoi Iancu s-a opus unei noi reușite. Pe final timișorenii au păstrat mai mult mingea, dar nu au mai marcat. Cu mai puțin de un minut și jumătate din joc, Mimi Stoica putea aduce victoria oaspeților, dar șutul său a fost atenuat și respins din fața liniei porții. Pe fondul presiunii timișorenilor antrenorul spaniol al Devei, Luis Fonseca Cileros, a fost trimis în tribună, dar nu înainte să se certe cu arbitri.

Deva: Tonița – Pânzaru, Tacot, Obadă, Chapu. Au mai intrat: Letra, Sasse, Biro, Teka

Informatica: Iancu – Stoica, Deco, Bondar, Ovsiannikov. Au mai intrat: Lupu, Araujo, Ilaș.

Pentru Informatica urmează duelurile din grupa F a Main round-ului din Liga Campionilor. Joi, Informatica întâlnește gruparea germană Hohenstein-Ernstthal, apoi a doua zi joacă cu letona Nikars Riga iar duminică adversarul va fi Bielsko-Biala din Polonia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.