Biciclist timişorean, rănit după ce a intrat într-o groapă nesemnalizată din zona...

Biciclist timişorean, rănit după ce a intrat într-o groapă nesemnalizată din zona Mărăşti. Pe stradă era beznă. UPDATE Localii au împrejmuit zona cu bandă de delimitare

2
DISTRIBUIȚI

Lucrările nefinalizate din zona Mărăşti au făcut prima victimă noaptea trecută. Un biciclist care se îndrepta spre casă s-a rănit serios în zona feţei, după ce a intrat în plin într-o groapă nesemnalizată.

Bărbatul se afla pe strada Oituz, în dreptul staţiei STPT dinspre strada Popa Şapcă, atunci când a intrat cu roata în gaura neastupată din zona respectivă de pe trotuar. Acolo se văd cablurile operatorilor care au fost duse în subteran.

Foto: Virgil Simonescu

Mai mult, în zonă era beznă, conform spuselor celui care a postat imaginile pe reţelele de socializare.


Biciclistul a dat cu faţa de beton, rănindu-se.

Sunt mai multe guri de canal încă deschise, porţiuni de trotuar nefinalizate şi alte detalii care încă nu au fost puse la punct după deschiderea circulaţiei în zona Mărăşti. Cablurile aeriene care au fost tăiate sunt abandonate pe trotuare, fiind şi acestea un pericol pentru trecători. 

UPDATE Localii au împrejmuit zona cu bandă de delimitare
Poliţia Locală Timişoara a confirmat incidentul, fiind sesizată telefonic pentru a interveni la faţa locului. Oamenii legii au împrejmuit zona cu bandă de delimitare şi au transmis incidentul către Direcţia Edilitară din cadrul primăriei.

Foto: Info Trafic jud. Timiş

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.