CCIAT aşteaptă firmele locale la Târgul Internațional ZR-BizNet Zrenjanin

CCIAT aşteaptă firmele locale la Târgul Internațional ZR-BizNet Zrenjanin

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

La Zrenjanin, timp de trei zile are loc Târgul Internațional ZR-BizNet Zrenjanin. Antreprenorii din Timiş sunt aşteptaţi să caute noi parteneri de afaceri în cadrul unei misiuni organizată în localitatea sârbă de cei de la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.

Târgul Internațional ZR-BizNet Zrenjanin este una dintre cele mai importante manifestări de gen, fiind vorba de fostul târg Inocoop, care s-a bucurat de un real succes. Acţiunea organizată de CCIA Timiş va avea loc în perioada 20 – 22 septembrie. Evenimentul se adresează firmelor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea și dezvoltarea afacerilor și investițiilor, la nivel interregional și transfrontalier.


Sunt așteptate companii din toate regiunile Serbiei și din țările învecinate (Bosnia-Herțegovina, Croația, Muntenegru, România, Ungaria), a căror prezență oferă posibilitatea de a stabili noi contacte de afaceri şi de a crea parteneriate în domenii de interes reciproc. Totodată, în cadrul programului conex, vor fi organizate seminarii tematice, prezentări de firmă, întâlniri B2B, etc.

Manifestarea expozițională este organizată de Municipalitatea Zrenjanin, Camera Regională de Comerț și Industrie a Districtului Administrativ Banatul Central Zrenjanin, Asociația Generală a Antreprenorilor și Uniunea Patronală din Zrenjanin.  În cadrul Protocolului de Colaborare dintre camerele de comerț din Banatul istoric, organizatorii oferă firmelor membre ale CCIA Timiș posibilitatea de a expune gratuit în stand individual sau în stand comun.

Costul estimativ al deplasării este de 100 Euro/pers. și include transport cu microbuz pe ruta Timișoara-Zrenjanin și retur; cazare două nopți loc în cameră dublă la pensiune trei stele; înscriere în catalogul expoziției – se solicită o scurtă prezentare a firmei, coordonatele și interesul specific pentru piața Serbiei); asistență logistică CCIAT pe perioada desfășurării evenimentului.

Informații suplimentare și înscrieri la tel. 0722/503.138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relații Publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.