Cele mai bune idei de business din ţară intră în competiţia finală...

Cele mai bune idei de business din ţară intră în competiţia finală a ClimateLaunchPad. Ce premii pot fi câştigate în Scoţia

0
DISTRIBUIȚI

CCIAT, în calitate de partener oficial în România al Programului ClimateKIC, organizează în 25 septembrie, de la ora 16, în sala CEDO a sediului central din Piaţa Victoriei, finala naţională a competiţiei de idei ClimateLaunchPad.

Opt echipe își vor prezenta, în cadrul finalei, ideile inovatoare de business și vor concura pentru a obține un loc în cadrul finalei internaționale.


După selectarea celor mai bune idei sustenabile, echipele au participat la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali avizați ClimateLaunchpad, care s-a desfășurat la Timișoara, între 2 şi 3 iulie. Anul acesta au intrat în competiție peste 45 de țări din întreaga lume.

Finala europeană se va organiza la Edinburgh (Scoția), iar cele mai bune trei idei naționale vor avea posibilitatea să-și prezinte conceptul la nivel internațional și să intre astfel în competiția  pentru câștigarea unei prime investiții în business-ul lor: 10.000 euro locul I, 5.000 euro locul II  și 2.500 euro locul III. Misiunea competiției este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice. Scopul este accelerarea inovațiilor care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Cei interesaţi pot obţine informații suplimentare la numărul de telefon 0372.185.286, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu – coordonator CLIMATE KIC / CCIAT sau pe internet, la adresele www.climatelaunchpad.org, www.climate-kic.org.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.