Cerşetori „săltaţi” de poliţiştii locali. Ce locuri preferă în Timişoara

Cerşetori „săltaţi” de poliţiştii locali. Ce locuri preferă în Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-873847376">

Persoanele care se agaţă de mila trecătorilor pentru a face bani au fost „ţintele” poliţiştilor locali, zilele trecute. 29 de cerşetori au fost depistaţi, în ultimele trei zile, şi duşi la sediul Poliţiei Locale Timişoara, unde au fost introduşi în baza de date şi predaţi centrelor sociale.

627 de persoane care au cerut de pomană au fost preluate de pe străzile oraşului, de la începutul anului, 70 fiind minori. Aceştia din urmă au fost predaţi Direcţiei de Asistenţă socială şi Protecţia Copilului şi centrului de pe strada Ioan Slavici; adulţii au fost predaţi centrului social de pe strada Telegrafului din Timişoara.

Parcul Dacia, zona Pieţei 700, Calea Martirilor, Calea Aradului, Piaţa Badea Cârţan, dar și Piața Unirii, Victoriei, VV Delamarina sau Mărășești se numără printre locurile preferate de cerceşetori, în Timişoara.

O bună parte dintre aceste persoane reprezintă un real pericol social, fiind consumatori de băuturi alcoolice şi de substanţe interzise şi dăunătoare, care-i pot face deseori agresivi, astfel că poliţiştii le recomandă trecătorilor să nu se lase înduplecaţi de „solicitările” cerşetorilor, care se folosesc adesea de partea emoţională pentru a scoate bani în plus. Reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara transmit că, zilnic, pe străzile Timişoarei acţionează o patrulă care are ca scop depistarea cerşetorilor.

Foto: Poliţia Locală Timişoara

 

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.