Cine este tânărul din Sânnicolau Mare care a fugit după ce a...

Cine este tânărul din Sânnicolau Mare care a fugit după ce a accidentat mortal un biciclist în Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Tânărul de 31 de ani din Sânnicolau Mare, care a accidentat mortal un biciclist în vârstă de 77 de ani, sâmbătă, într-un accident care a avut loc la ieşire din Timişoara, pe Calea Torontalului, a fost prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Tânărul a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, şi dus în arestul IPJ Timiş.

Domiciliat în Sânnicolau Mare, Alex Cociu, şoferul care a fugit de la locul accidentului, provine dintr-o familie înstărită, fiind un pasionat al culturismului.


Îşi câştigă existenţa în urma activităţii pe care o are la firma familiei, ocupându-se cu schimbarea şi reglarea caselor de marcat. Nu are copii şi nu este căsătorit. Nu se cunosc motivele care l-au determinat să fugă de la locul accidentului.

„În urma verificărilor efectuate și a cercetării la fața locului, în data de 18 septembrie a.c. a fost identificat un bărbat de 31 de ani, din Orașul Sânnicolau Mare, ca fiind conducătorul autoturismului care a fost implicat într-un accident, în urma căruia a rezultat decesul unei persoane. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Bărbatul, de 31 de ani, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

UPDATE Tânărul va fi cercetat în libertate, sub control judiciar.

Foto: Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.