Culisele scenelor Teatrului Maghiar din Timişoara, la-ndemâna spectatorilor. Participă şi tu la...

Culisele scenelor Teatrului Maghiar din Timişoara, la-ndemâna spectatorilor. Participă şi tu la turul ghidat gratuit

0
DISTRIBUIȚI

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara îşi invită spectatorii, în 22 septembrie, să descopere colţurile ascunse ale clădirii în care se pun în scenă piesele care urmează să fie prezentate publicului şi să participe la un concurs cu premii.  Curioşii sunt invitaţi să facă turul teatrului după reprezentaţia primei premiere a acestei stagiuni, „Mica neînţelegere cosmică” , în regia lui Csábi Ana, care va începe la ora 19:00 în sala Studio.

Cei care doresc să descopere locurile necunoscute din spatele scenei teatrului vor putea vizita atelierul de tapiţerie, magazia de costume, depozitul de decoruri, atelierul de pictură şi cel al graficianului, precum şi cabinele actorilor şi culisele scenelor pe care au loc reprezentaţiile. Ghidajul va fi făcut de actori din trupa teatrului, în limbile română şi maghiară.

De la ora 22:00, participanţii sunt invitaţi la un pahar de vin roşu în sala Studio, unde se va ţine un concurs cu întrebări despre arta teatrală şi spectacolele teatrului maghiar, după care va fi organizată o vânătoare de comori.


Câştigătorii vor fi premiaţi cu tricouri şi plase cu însemnele teatrului, bilete la spectacole, sticle de vin, abonamente Kult Card şi obiecte de recuzită din spectacole.

„Noaptea albă a teatrului” are drept model teatrele din Ungaria, care oferă anual tururi ghidate gratuite şi acces în culise şi la ateliere, iar accesul va fi gratuit şi la Timişoara, cu excepţia spectacolului, la care preţul unui bilet este 16 lei şi 8 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.