Ștefan Nanu, despre revederea cu UTA: ”Așteptările sunt mai mari”. Ce îl...

Ștefan Nanu, despre revederea cu UTA: ”Așteptările sunt mai mari”. Ce îl deranjează pe Ionuţ Popa înaintea jocului din Cupă cu ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

UTA şi ACS Poli se reîntâlnesc într-o partidă oficială la nici două săptămâni de la umilinţa provocată de arădeni echipei timişorene chiar pe „Dan Păltinişanu”. De această dată cele două vestice joacă pe Mureş în turul IV al Cupei României iar antrenorul oaspeţilor, Ştefan Nanu, e mai optimist deşi echipa sa a pierdut şi ultimul joc de campionat, scor 0-1 la Clinceni.

”Întâlnim o echipă care, din punctul meu de vedere, este pe val. O echipă care se bate la promovare. Va fi un meci foarte greu, dar așteptările sunt mai mari pentru că în ultimul meci de la București echipa a evoluat așa cum îmi doresc eu, a avut atitutinde și sper să mergem pe această linie în continuare”, a declarat Ştefan Nanu.

Pe 1 septembrie UTA a învins cu 3-0 pe „Marele oval” în runda a V-a a Ligii a II-a, meci după care tehnicianul bănăţenilor era foarte dezamăgit.


Nu e exclus ca la ACS Poli să apară şi nume noi între titulari. „S-ar putea să joace jucători care nu au minute, dar îmi doresc calificarea, pentru că orice victorie ne va da încredere, siguranță și putem să abordăm următoarele jocuri cu încrederea pe care ne-o dorim”, a precizat Nanu.

Acesta a comentat şi venirea lui Dusan Ivanov, fundaş sârb sosit liber după ce a jucat în liga a doua slovenă: „E un jucător de care am nevoie, am mari probleme la fundașii centrali, unde am jucători tineri, fără experiență, și acolo s-au luat foarte multe goluri. E un jucător care are ce îmi doresc eu, e jucător de picior stâng, are agresivitate, talie și sper ca prin aducerea lui să avem siguranță pe linia de fund”.

Deşi e momentan pe podiumul Ligii a II-a, nici la UTA nu curge miere. Conform sportarad.ro tehnicianul Ionuţ Popa nu e încântat de întârzierea salariilor pe luna iulie. „În opinia mea, salariile jucătorilor reprezintă condiția minimă pentru liniștea unei echipe. Și așa nu facem parte dintre cluburile ce plătesc foarte bine în Liga 2-a, dar dacă nici acești bani nu îi poți da, atunci nu știu ce pretenții putem avem”, a spus „principalul” arădenilor pentru aceeaşi sursă.

Jocul UTA – ACS Poli din Cupă se dispută mâine, de la ora 16.30 (Digi). Gazdele au anunţat că preţul unui tichet la acest meci e de 15 lei, în timp ce elevii plătesc 5 lei. De gratuităţi se bucură doar abonaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.