Deputat PNL de Timiş: „Toate situaţiile ce ar însuma un posibil parteneriat...

Deputat PNL de Timiş: „Toate situaţiile ce ar însuma un posibil parteneriat civil pot fi satisfăcute astăzi din punct de vedere legal, fără nicio problemă”

0
DISTRIBUIȚI

Un parlamentar de Timiş vrea să demareze o campanie de informare, la nivel naţional, cu privire la parteneriatul civil. În paralel, el explică de ce va vota „DA” la referendumul pentru familie.

Pavel Popescu, deputat PNL de Timiş, va ridica problema parteneriatului civil în Biroul Executiv al partidului care are loc astăzi, la Bucureşti. „Având în vedere că toate situațiile ce ar însuma un posibil «parteneriat civil» pot fi satisfacute astăzi din punct de vedere legal fără nicio problemă, voi propune o informare corectă a cetățenilor pe acest subiect (clarificare primită din partea juriștilor)”, a scris deputatul pe Facebook.

În acelaşi timp, parlamentarul vrea ca partidul să desfăşoare o campanie puternică pentru participarea la referendum.  „Desfășurarea unei campanii de informare a publicului asupra a ceea ce diferențează PNL de USR și organizațiile domnului Cioloș pe această speță: ei, direct sau indirect, susțin căsătoria persoanelor de același sex, noi susținem DA la referendum. PNL are obligația morală față de toți românii să se poziționeze clar, fără omisiuni, fără minciuni, fără vorbe goale de conținut.


PNL nu poate și nu trebuie să absenteze sau să ignore dezbaterea unor teme fundamentale ale societății românești. Homofobia, ca rasismul, xenofobia sunt tot atât de detestabile precum abandonul laș al instituțiilor fundamentale care au clădit civilizația noastră crestină”, a mai scris Popescu pe reţeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.