Două persoane, între care un copil, rănite în urma unei explozii la...

Două persoane, între care un copil, rănite în urma unei explozii la o şcoală din Mureş. Cum s-a produs incidentul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Un copil de 14 ani şi o femeie au fost răniţi, în această dimineaţă, în urma unei explozii care a avut loc într-o şcoală din judeţul Mureş. Circa 70 de persoane au fost evacuate.

Explozia s-a produs la şcoala din Voiniceni, judeţul Mureş. Viceprimarul comunei Ceuașu de Câmpie, Petru Toganel, a declarat pentru Antena 3 că în această dimineaţă mai mulţi copii au sesizat profesoarele de faptul că se simte miros de gaz în sala de clasă.


Femeia de serviciu ar fi mers să verifice situaţia şi ar fi aprins un chibrit ca să vadă dacă este o scurgere de gaze, moment în care s-a produs explozia, a povestit viceprimarul. Femeia are arsuri de gradul III. Rănit a fost şi un elev de 14 ani. Ambii au fost transportaţi la spital.

Viceprimarul a mai explicat că instalaţia de gaz a fost verificată în această vară, de o firmă din judeţul Mureş. „Numai dacă nu s-or fi jucat copiii”, a declarat Toganel.

În sala de clasă erau şapte copii la momentul producerii exploziei, iar în întreaga şcoală, în jur de 70. Toţi au fost evacuaţi, iar sala de clasă se închide până se vor face verificări. Copiii se reîntorc la cursuri mâine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.