După 14 ani, Timișoara redevine capitala neurochirurgiei

După 14 ani, Timișoara redevine capitala neurochirurgiei

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1447179551">

Elita neurochirurgiei naționale și de pe patru continente va fi prezentă, între 5 și 8 septembrie, la Timișoara, în cadrul următoarelor manifestări științifice de amploare: al 44-lea Congres Român de Neurochirurgie, al V-lea Congres al Regiunii Carpato-Danubiene, al XXIII-lea Curs Francofon de Neurochirurgie, al II-lea Simpozion al Asistenților Medicali.
Semnificația științifică deosebită a momentului este dată, între multe altele, și de faptul că 45 de prestigioși profesori de neurochirurgie din țară și străinătate au dorit să participe cu lucrări.

Manifestarea va fi găzduită de Centrul Regional de Afaceri Timișoara unde, datorită numărului mare de participanți, lucrările științifice vor fi prezentate, simultan, în trei săli.
Momentul are o semnificație aparte pentru Neurochirurgia românească și fiindcă, la Timișoara, va fi aleasă conducerea Societății Române de Neurochirurgie pentru următorii doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.