Educație pentru tineri, cu personalități de marcă, la Academia Balul Vienez de...

Educație pentru tineri, cu personalități de marcă, la Academia Balul Vienez de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Fundaţia Haţegan lansează, la începutul lunii octombrie, cu prilejul celei de-a VII-a ediţii a Balului Vienez de la Timişoara, pachetul de workshop-uri tematice „Academia Balul Vienez de la Timişoara”, pentru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, pentru a-i ajuta ca prin implicare civică, orientare în carieră, etichetă socială şi bune maniere, discurs public sau curs de vals să-şi dezvolte calităţi care îi vor ajuta în viaţă şi carieră şi în formarea lor ca adulţi.

Printre lectorii din acest an se numără Excelenţa Sa domnul Urs Herren, ambasadorul Confederaţiei Elveţiene în România, Gladys Abankwa Meier-Klodt, soţia ambasadorului Germaniei la Bucureşti şi preşedintele „International Womenʹs Association of Bucharest”, Mariana Gheorghe, fost director general al OMV Petrom sau psihologul şi psihoterapeutul Gáspár György, dorinţa academiei fiind aceea de a forma tânăra generaţie în parametrii eleganţei, tradiţiei, integrităţii şi încrederii în sine, valori care nu sunt acoperite de programa şcolară.

Cursurile Academiei Balului Vienez se vor desfăşura în luna octombrie, iar înscrierile se fac online, până la data de 30 septembrie, pe pagina oficială de internet a balului, www.balul-vienez.ro.


După finalizarea programului, vor fi selectaţi 48 de debutanţi care vor face parte din programul artistic al Balului Vienez de la Timişoara, care are loc în data de 23 noiembrie. Pe acelaşi website continuă şi înscrierile pentru micii dansatori cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani din cadrul balului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.