Eșecul dur cu Clinceni i-a fost decisiv: Ripensia nu mai continuă cu...

Eșecul dur cu Clinceni i-a fost decisiv: Ripensia nu mai continuă cu Ciprian Urican pe bancă. Cine se ocupă de pregătirea roș-galbenilor

0
DISTRIBUIȚI
Ciprian Urican, foto stânga. Radu Suciu, foto dreapta

Înfrângerea, scor 0-3, de pe teren propriu cu Academica Clinceni, a fost decisivă pentru soarta lui Ciprian Urican la cârma roș-galbenilor. FC Ripensia a anunțat astăzi despărțirea de comun acord de cel care a preluat prerogativele de antrenor principal în primăvară.


La fel ca după despărțirea de Paul Codrea, ”interimatul” va fi asigurat de directorul sportiv Radu Suciu.

Conducerea lui ”Ripi” nu a mai avut răbdare încă un meci după cel de-al treilea eșec consecutiv suferit de Adrian Popa și compania sub comanda lui Ciprian Urican. Timișorenii roș-galbeni au doar patru puncte după primele cinci runde din acest sezon al Ligii a II-a.

”Ripensia Timişoara şi antrenorul Ciprian Urican au ajuns de comun acord la o înţelegere privind încetarea colaborării. Sosit la Ripi în luna aprilie, tehnicianul, care este şi lector al Şcolii de Antrenori a FRF, a condus de pe bancă gruparea roş-galbenă în ultimele 10 runde ale ediţiei trecute de campionat, dar şi în primele 5 etape ale actualei stagiuni. Îi mulţumim pentru toată munca depusă la clubul nostru şi îi dorim mult succes în tot ceea ce va întreprinde de acum înainte!”, se arată în comunicatul clubului.

Ca de fiecare dată, primul antrenor al echipei, rămas în club încă de la înființare, Radu Suciu se ocupă de pregătirea formației, acesta nu are însă licența necesară pentru jocurile din B, astfel că e de așteptat ca ”Ripi” să numească un nou ”principal” săptămâna viitoare.

Sâmbătă, de la ora 11.00, Ripensia joacă în deplasare pe terenul liderului Sportul Snagov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.