Festivalul Vinului se mută în Piața Victoriei din Timișoara. Hamsiile sunt interzise

Festivalul Vinului se mută în Piața Victoriei din Timișoara. Hamsiile sunt interzise

0
DISTRIBUIȚI

timisoara - piata victoriei

Festivalul Vinului va avea loc, în acest an, în Piaţa Victoriei. Anunţul a fost făcut, astăzi, de primarul Nicolae Robu. Asta după ce anul precedent evenimentul a fost organizat în parcarea Shopping City Timișoara.

Potrivit primarului Timișoarei, ediția din această toamnă a Festivalului Vinului va avea loc între 26 și 28 octombrie, iar hamsiile vor fi interzise, din cauza mirosului.


“Între 26 și 28 octombrie vom avea Festivalul Vinului, o nouă ediție, de data aceasta în Piața Victoriei. Vrem să fie o ediție mai elevată decât cea de anul trecut și poate fi. Anul trecut a avut un iz de talcioc, am vrea să fie mai altfel în acest an și emitem exigențe în acest sens: cum să arate standurile, ce produse să se vândă. Își au, de exemplu, și hamsiile locul lor, și mie îmi plac hamsiile, și, în general, am văzut că plac, dar cred că dacă e Festivalul Vinului, nu trebuie să simți peste tot miros de hamsii. Am dat un exemplu. Repet, fără să am ceva cu hamsiile, dimpotrivă, chiar îmi plac și mie. O să mai avem, dar când e potrivit să fie hamsii, nu acum”, a afirmat Nicolae Robu.

Deocamdată nu a fost făcut public progamul ediției cu numărul 18 a Festivalului Vinului. Evenimentul este organizat de Primăria Timișoara, prin Casa de Cultură. Anul trecut, municipalitatea a alocat 70.000 de lei pentru organizarea festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.