Fratele lui Chan lansează primul album discografic la Timișoara, într-un eveniment de...

Fratele lui Chan lansează primul album discografic la Timișoara, într-un eveniment de neratat pentru fanii muzicii hip–hop VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Fratele Lu Chan este un artist hip–hop, beatmaker, producător şi MC în vârstă de 29 de ani, care aduce un aer fresh în cultura muzicii rap din România cu un mesaj pozitiv, reuşind să îndrepte atenția asupra sa prin apariția la emisiunea televizată „The Four – Cei 4”.

Prezent pe scena hip-hop încă din 2006, a reuşit să uimească atât juriul, cât şi audiența cu o energie explozivă şi un stil unic.


Pe scena televizată el a fost unul dintre favoriți, controversa discuției juraților atrăgând notorietate asupra mesajului său.

„Un Frate” este primul album oficial semnat Fratele Lu Chan, produs independent şi oferit gratuit spre ascultare pe platforma Youtube. De-a lungul timpului, fiind un artist constant și versatil în industria muzicii hip–hop (şi nu numai), obține colaborări cu diferite case de producție, de menționat DeMoga Music, alături de What’s Up. În 2013 câştigă concursul național de Trupe/MC „Ultimatum Pentru Artă” alături de trupa Faptu’ Rap. În 2017 participă la încă două concursuri de acelaşi tip din Bucureşti, ca artist solo, pe care le câştigă cu locul 1, consecutiv.

Lansarea primului său album oficial „Un frate“ va avea loc vineri 21 septembrie, de la ora 21, în clubul Capcana. Pe aceeași scenă vor concerta artiștii locali: Woodie Beatbox, Megga Dillah și MC 44 plus invitații speciali din turneu: Dementu și Breloc. Warm Up-ul va fi asigurat de către DJ Waki iar DJ Dalla (Jawbreakers Crew) va continua petrecerea cu un After Party Drum and bass. Albumul se va putea cumpăra la fața locului, iar biletele de intrare pentru acest eveniment costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.