Gata cu interimatul. Cine este noul președinte al Consiliului de Administrație al...

Gata cu interimatul. Cine este noul președinte al Consiliului de Administrație al STPT pe o perioadă de patru ani

0
DISTRIBUIȚI

După câteva luni în care a fost președinte interimar al Consiliului de Administrație al Societății de Transport Public Timișoara, începând de ieri, Cosmin Buboi, consilier județean PNL, a fost și ales în această funcție pe o perioadă de patru ani.

“Ieri a fost plenul ședinței la STPT, iar pe ordinea de zi a fost și punctul în care s-a ales noul președinte, pe contract de mandat, pe patru ani de zile, în urma concursului ce a avut loc cu ceva timp în urmă. Înainte am fost președinte interimar”, ne-a explicat Cosmin Buboi.

Liberalul a declarat că și-a propus, printre altele, să aducă STPT la standardele așteptate de timișoreni.


“De propus ne-am propus foarte multe. În primul rând, situația societății o știm cu toții, foarte dificilă și a fost chiar critică într-un anumit moment, din punct de vedere economic. Ca și președinte interimar, funcție în care am fost câteva luni, și ca și țintă a fost aducerea salariilor la zi, lucru ce s-a și reușit, de altfel. Suntem o echipă nouă, o echipă cu ambiții de a aduce această societate exact la dorința timișorenilor. Este loc de mai bine, pentru că în ultimii ani nu a mers tocmai cum și-au dorit timișorenii. Sperăm și avem încredere unii în alții că o vom aduce la standardele așteptate”, a precizat Cosmin Buboi.

Vă reamintim că, din 17 septembrie, Consiliul de Administrație al STPT are doi noi membri interimari. Este vorba de Arsenie Jurița, care a fost numit în locul lui Marian Mocanu, decanul Facultății de Management, și Alexandru Mateuț, în locul lui Sorin Supuran, care și-a dat demisia.

Prin urmare, din noul Consiliu de Administrație al STPT fac parte: Culiță Chiș, Alexandru Mateuț, Arsenie Jurița, Avram Stănușoiu, Nicu Bitea, Cătălin Iapă și Buboi Ligius Cosmin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.