Haldă de rumeguş din Timiş, cuprinsă de flăcări. În cât timp au...

Haldă de rumeguş din Timiş, cuprinsă de flăcări. În cât timp au lichidat pompierii incendiul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-834471580">

20 de tone de rumeguş au ars, ieri, la o fermă din localitatea Oloşag, judeţul Timiş. Intervenţia pompierilor a durat patru ore şi a fost una dificilă.

Incendiul a izbucnit ieri, în jurul orei 16:20, la o haldă de rumeguş aflată în Oloşag, comuna Ştiuca, la aproximativ 80 de km de Timişoara. Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 150 mp și 6 m înălțime. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ofițer și şapte subofițeri. Ei au fost ajutaţi de tehnica pusă la dispoziție de fermă și de autoritățile locale.

Salvatorii spun că intervenţia a fost una dificilă. „Ținând cont de cantitatea mare de rumeguș, lichidarea unor astfel de incendii poate dura și zile întregi. Însă, colegii noștri au reușit să lichideze incendiul după mai puțin de 4 ore de intervenție, la ora 19:45 incendiul fiind lichidat. Intervenția nu a fost deloc una ușoară. În aceste ore, pompierii au depus eforturi deosebite pentru răcirea unei cantități de aproximativ 20,000 kg de rumeguș. Dar munca lor a fost încununată de satisfacția succesului unei intervenții reușite”, au transmis cei de la ISU Timiş.

Foto: ISU Timiş

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.