Informatica Timişoara a făcut spectacol într-o locaţie nouă pentru futsalul de primă...

Informatica Timişoara a făcut spectacol într-o locaţie nouă pentru futsalul de primă ligă. Campioana a surclasat nou promovata Bukovina Vicov

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Informatica Timişoara a început ca din tun noul sezon al Ligii I la futsal. Campioana „en titre” nu a desconsiderat-o pe nou promovata Bukovina şi a aliniat o echipă puternică la Vicovu de Jos, în judeţul Suceava, unde s-a impus cu 10-1!

Gazdele au avut o ocazie importanăt la 0-0, dar ce a urmat a fost un recital al alb-violeţilor.


În premieră startul elitei s-a dat într-o localitate cu puţin peste 5.000 de suflete, într-o sală micuţă populată la maximum din capacitatea ei. Informatica Timişoara a început „serios” în formula Voin – Pedro Henrique, Deco, Savio, Araujo.

Primul marcator a fost Bondar, cu un şut care a muşcat transversala în zona vinclului şi a produs exclamaţii de uluială ale spectatorilor. Până la pauză timişorenii au punctat de încă cinci ori. Moldoveanul Ruxandari a realizat „dubla”. Apoi, pentru Informatica au mai punctat Bondar, Nastai (2), Deco, Araujo, Ovsiannykov iar o dată gazdele şi-au introdus balonul în propria poartă. Singura reuşită a Bukovinei a venit la scorul de 0-8, când Ştefan Ionuţ a săltat balonul peste portarul timişorean din apropiere, o reuşită care a fost gustată precum un gol victorios de către amfitrioni.

Pentru Informatica urmează un meci mai greu în runda 2 a Ligii I, pe teren propriu cu Călăraşiul, meci programat luni, 17 septembrie, de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.