Instructor de fitness din Timișoara, sfaturi despre cum să avem un corp...

Instructor de fitness din Timișoara, sfaturi despre cum să avem un corp perfect: 70% contează alimentația, iar restul sportul și odihna

1
DISTRIBUIȚI

Iasmin Agoston, un instructor de fitness din Timișoara, le recomandă persoanelor care visează să aibă un corp perfect să vină la sală de patru ori pe săptămână, să aibă grijă la ce mănâncă și să se odihnească.

Instructorul timișorean ne-a declarat că, în general, la sala de fitness în care lucrează majoritatea persoanelor care vine să facă sport are peste 30 de ani, ceea ce nu este tocmai un lucru bun.

“Sunt mai puține persoane sub 30 de ani. Majoritatea celor care se decid să facă mișcare își dau seama că le-a lipsit sportul și încearcă să îndrepte anumite lucruri, pentru că au înțeles că sportul este egal cu sănătate și că trebuie să facă parte din viața lor. Vin persoane care doresc să se întrețină. Fiecare om are anumite obiective: anumiți oameni vor să se tonifieze, alții vor să slăbească, alții vor să pună masă musculară pe ei. La antrenamentele personale predomină femeile, iar la tras de fiare sunt mai mulți bărbați”, ne-a explicat Iasmin Agoston.

Instructorul de fitness povestește că exercițiile fizice dau cele mai bune rezultate dacă persoanele care încep să facă sport au mai multă încredere în ele. De altfel, Iasmin Agoston le recomandă o serie de exerciții noi, importantă fiind legătura dintre minte și mușchi, dar și concentrarea.

“Îi ajut din punct de vedere psihic, să aibă încredere în ei, pentru că de acolo pleacă totul.


Dacă vin fără încredere și se desconsideră, pot să le dau eu să facă orice, ei nu vor reuși. Trebuie să-i mobilizezi psihic, după care lucrăm fizic. Lipsa de încredere în ei nu-i va ajuta să evolueze. În schimb, sunt oameni care au încredere în ei și știu ce vor, adică atunci când vin cu un obiectiv la sală, cu siguranță o să-l atingă. Dar dacă ei nu au un obiectiv, ci vin doar așa, de gura părinților, gura prietenei, prietenului, vin degeaba, dacă nu fac din proprie inițiativă. Trebuie să-și dorească ei, în primul rând, și apoi îi ajut eu. Eu încerc să folosesc cele mai bune și cele mai noi exerciții, să fac o legătură între minte și mușchi. Până acum, au dat roade aceste exerciții. Prima dată le exersez pe mine și apoi le aplic pe ei. De exemplu, dacă am încercat mai multe exerciții și mă gândeam la alte lucruri, nu simțeam nicio durere, nici cum se contractă mușchii. Apoi am încercat să mă concentrez pe ceea de fac și a dat roade, simțeam că lucrez”, a detaliat Iasmin Agoston.

Instructorul timișorean de fitness spune că în cazul mai multor clienți care și-au propus să slăbească, și nu numai, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. Astfel, un bărbat în vârstă de 60 de ani, care cântărea peste 120 de kilograme, cu mai multe probleme de sănătate, a reușit să slăbească 20 de kilograme în trei luni. Acesta vine cu bicicleta la sală și nu mai are probleme cu tensiunea sau glicemia, astfel că ia mai puține medicamente, iar viața lui s-a schimbat de când a început să facă mișcare.

“Le recomand persoanelor care doresc să se întrețină să vină la sală de patru ori pe săptămână și să facă între o oră și o oră și jumătate de sport, nu de stat în sală. Antrenorul personal este o necesitate, pentru că mereu ai de învățat și trebuie să afli ceva nou. 70% contează alimentația, iar restul sportul, plus odihna”, ne-a explicat Iasmin Agoston.

1 COMENTARIU

  1. un pacalici de instructor care se da la clientele lui si care a fost un ratat toata viata, acum a bagat cateva injectii cu hormoni in el si e mare instructor, vai mama lui

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.