Ion Mocioalcă, liderul PSD Caraş-Severin: „Nu aş avea nimic împotrivă să semnez...

Ion Mocioalcă, liderul PSD Caraş-Severin: „Nu aş avea nimic împotrivă să semnez convocarea unui CEx, mi se pare chiar un act democratic”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: stirilekanald.ro

Deputatul PSD, preşedintele filialei Caraş-Severin, Ion Mocioalcă a declarat într-o conferinţă de presă susţinută ieri că nu ar avea nimic împotriva organizării unui CEx, în contextul în care presa naţională vorbeşte despre o scrisoare pe care mai mulţi lideri PSD din ţară i-ar fi pregătit-o lui Liviu Dragnea, în care îi cer demisia acestuia de la şefia partidului şi din fruntea Camerei Deputaţilor, dar şi organizarea de urgenţă a unui Comitet Executiv.

Scrisoarea, scriu mai multe publicaţii naţionale, ar fi semnată şi de liderul PSD Caraş-Severin. „Nu am cunoştinţă de o asemenea scrisoare semnată de 28 de organizaţii care să ceară CEx.


(…) Nu am cunoştinţă de… bineînţeles că nu aş avea nimic împotrivă să semnez convocarea unui CEx, mi se pare chiar un act democratic. Care e problema dacă nu ştiu câte organizaţii, că nu ştiu câte, ar cere un CEX? În Statutul partidului scrie că trebuie să fie o treime din numărul membrilor CEx, numărul membrilor fiind de 68”, a declarat Ion Mocioalcă în conferinţa de presă susţinută ieri.

Toţi nemulţumiţii din PSD s-ar strânge în jurul vicepremierului Paul Stănescu, cel care s-a poziţionat împotriva conducerii partidului încă de la şedinţa de la Neptun. Niciunul dintre ei nu recunoaşte existenţa scrisorii şi refuză să vorbească deschis. Scandalul din PSD a pornit de la ministrul de Interne, Carmen Dan fiind acuzată de modul în care a gestionat mitingul diasporei din 10 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.