Județul Hunedoara, promovat de timișoreni. Ce este „Povestea locurilor” FOTO

Județul Hunedoara, promovat de timișoreni. Ce este „Povestea locurilor” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1943357704">

O companie de strategie şi promovare din Timişoara condusă de Daniel Roşca, originar din Petroşani, a demarat un proiect de promovare turistică a judeţului Hunedoara sub genericul „Povestea locurilor”. Numeroase legende ale cetăţilor, castelelor, bisericilor şi altor vestigii şi obiective turistice din judeţul Hunedoara, care sunt atât de atractive pentru turişti, au fost incluse în acest proiect, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate.

Potrivit lui Daniel Roşca, „România este pe ultimul loc în Europa din punct de vedere al ponderii turismului în PIB. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia sau Croaţia”. Conştient de patrimoniul natural, arheologic şi arhitectural deosebit de valoros al judeţului, care reprezintă un potenţial turistic deosebit, Daniel Roşca a demarat acest proiect cu ajutorul mai multor specialişti şi a tuturor celor interesaţi să pună în evidenţă valorile judeţului, multe dintre acestea unicate în întreaga lume.

Promovarea se realizează pe o platformă online, iar rezultatele s-au văzut deja în cursul acestei veri, prin creşterea semnificativă a numărului de turişti în staţiunile montane de pe Valea Jiului. Proiectul promovează pachete turistice nu numai pentru un sfârşit de săptămână, ci şi pentru un concediu mai lung, în care vizitatorii au ce vedea şi, cu siguranţă, nu se vor plictisi dacă vor lua parte la generoasele circuite turistice propuse.

Surse foto: povestea-locurilor.ro, wikipedia.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.