Kids Fest, premii la cumpărături și târg de produse naturale, în weekend,...

Kids Fest, premii la cumpărături și târg de produse naturale, în weekend, la Iulius Mall

0
DISTRIBUIȚI

Sfârșitul de săptămână aduce noi opţiuni de petrecere a timpului liber pentru clienţii Iulius Mall: un târg dedicat copiilor şi altul de produse naturale, dar şi numeroase premii la cumpărături.

Dacă tot se apropie începerea unui nou an şcolar, în acest week-end, demisolul Iulius Mall găzduieşte târgul Kids Fest. Acesta reuneşte 10 expozanţi, cu o gamă variată de produse, articole şi servicii pentru copii. Clienţii vor găsi aici: programe de dezvoltare personală şi cursuri pentru cei mici, oferte pentru grădiniţă, after school şi cursuri de limbă germană, cărţi pentru copii, servicii medicale dedicate, dar şi diverse decoraţiuni pentru prichindei.

Un alt târg are loc la parterul mall-ului, de această dată dedicat persoanelor care acordă o mare importanţă produselor naturale.


Până duminică, pot descoperi aici 18 expozanţi, care au pregătit o varietate de articole naturiste: de la ceaiuri, miere, sucuri naturale, siropuri, tincturi şi ciocolată de casă, până la lavandă, creme, alifii, bijuterii antialergice, cristale, minerale, săpunuri naturale, încălţăminte ortopedică, uleiuri volatile şi suplimente alimentare.

Până pe 16 septembrie, la Iulius Mall continuă campania „Mămici cool la back to school”. Sesiunile de shopping pentru rechizite, ținuta din prima zi de școală sau pur și simplu pentru relaxare sunt răsplătite cu surprize. Primii 100 de participanți din fiecare zi vor primi un premiu garantat. În plus, pe 10 și 17 septembrie vor fi premiați câte 18 clienți, astfel: șapte vor primi tablete, alţi șapte vor merge la shopping, doi vor avea rucsacuri U Man și alți doi le vor oferi copiilor penny board-uri U Man. Pe 17 septembrie va fi desemnat și marele câștigător, care va pleca cu familia într-un city break la Europa Park, în Germania.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.