Mai multe drumuri din Timiş intră în reparaţii. Vor fi restricţii de...

Mai multe drumuri din Timiş intră în reparaţii. Vor fi restricţii de circulaţie

0
DISTRIBUIȚI

Şoselele administrate de DRDP Timişoara vor avea parte în perioada următoare de numeroase lucrări de reparaţii şi reabilitare. Şoferii care le utilizează vor trebui să circule cu atenţie, în zonele în lucru fiind anumite restricţii de circulaţie.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a semnat un contract de lucrări la partea carosabilă, la acostamente, benzi de urgență și benzi de încadrare pentru Secția de Drumuri Naționale Timișoara.


Lucrările de reparații vor fi executate de firma Axela Construcții SRL, valoarea contractului fiind de 1.727.880 lei, TVA inclus, iar perioada de contractare este 31.12.2018.

Pe alte drumuri naționale aflate pe raza de activitate a S.D.N. Timișoara se vor executa lucrări. Vizate sunt DN 68A – Margina – Coșevița şi DN 59A – Timișoara – Săcălaz, iar suprafața totală pe care se vor face reparații pe suprafețe întinse este de 44.000 mp. Primele echipe ale antreprenorului vor începe lucrările pe DN 68A în cursul săptămânii viitoare. În această perioadă au loc și lucrări de reparații și de așternere a straturilor rutiere foarte subțiri pe varianta de ocolire a Timișoarei (12,6 km) și pe DN 6, între punctul de frontieră Cenad și localitatea Cenad (6 km). Lucrările sunt executate de Asocierea SC Viarom Construct SRL și SC Road Max Construct SRL. Valoarea lucrărilor pentru varianta de ocolire Timișoara este de 3.001.424 lei, TVA inclus, iar pentru DN 6 – 802.301 lei, TVA inclus.

Pe raza județului Timiș au avut loc, în această vară, și lucrări în regie proprie, prin Secția Producție a DRDP Timișoara. Pe DN 68A Coșava – Coșevița s-au executat reparații pe suprafețe întinse cu mixtură asfaltică, iar pe DN 59B Cenei – Cărpiniș s-au efectuat lucrări de reciclare in situ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.