Maşină de lux, confiscată la frontiera de vest FOTO

Maşină de lux, confiscată la frontiera de vest FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1008656057">

Captură de proporţii făcută de oamenii legii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota. Un român întors din străinătate la sfârşitul săptămânii trecute a încercat să intre în ţară cu un bolid de zeci de mii de euro, însă poliţiştii de frontieră i-au întrerupt călătoria, întrucât maşina era căutată pentru confiscare.

17.000 de euro, atât costa autoturismul marca BMW X6, la volanul căruia se afla un bărbat de 30 de ani din judeţul Alba. În maşina înmatriculată în Spania se afla şi o femeie de 25 de ani, care-l însoţea în călătorie pe şofer.

Bărbatul le-a declarat celor de la frontieră că a cumpărat autoturismul din Franţa, în 4 septembrie, de la o persoană necunoscută, cetăţean francez, şi că nu avea habar de cele întâmplate.

Bolidul de lux a fost confiscat. Oamenii legii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire şi punerea în circulaţie sau conducerea a unui vehicul neînmatriculat urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.