Mormântul lui Marius Martinescu, fost primar al Lugojului, distrus de flăcări

Mormântul lui Marius Martinescu, fost primar al Lugojului, distrus de flăcări

0
DISTRIBUIȚI

Familia fostului primar al Lugojului, Marius Martinescu, trecut în neființă la sfârșitul lunii trecute, este în stare de șoc după ce mormântul în care acesta se află îngropat a fost cuprins de flăcări. Cripta unde-și are locul de veci fostul edil se află pe strada Făgetului din Lugoj și a fost distrusă în totalitate noaptea trecută.

Conform site-ului lugojeanul.ro, familia acestuia susține că incendiul a fost provocat cu intenție. „Se văd lovituri pe cruce, de baros probabil. Cineva a lovit-o cu putere şi a spart-o”, spun surse apropiate, citate de sursa menționată anterior.

Marius Martinescu s-a stins din viață vineri, în data de 31 august, într-un spital din Cluj-Napoca, la vârsta de 67 de ani.


A avut trei mandate de primar al Lugojului, dar și alte funcții precum consilier județean sau subsecretar de stat. În urma alegerilor din 2016 a câștigat ca independent un loc în consiliul local Lugoj, iar în ultimele săptămâni ale vieții sale zeci de lugojeni s-au mobilizat pentru a dona sângele care trebuia să jungă la Marius Martinescu.

Până la ora redactării acestui articol nu a fost înregistrată nicio plângere la poliție.

Sursă foto: lugojeanul.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.