Muzica lumii și peste două sute de workshopuri, ateliere și proiecții de...

Muzica lumii și peste două sute de workshopuri, ateliere și proiecții de filme la ediția din acest an a festivalului PLAI

0
DISTRIBUIȚI

Ediția din acest an a festivalului Plai se va desfășura în perioada 14-16 septembrie, la Muzeul Satului Bănățean, unde publicul este aşteptat la „9 concerte world music, 2 seri de after party, peste 200 de workshop-uri și ateliere, proiecţii de filme, expoziţii, foodcourt şi toată diversitatea de activităţi şi distracţie pe care Plai le oferă în fiecare an”, spun organizatorii. Festivalul PLAI este un eveniment pentru toate vârstele, plin de activităţi create de peste 48 de entități menite să nască pasiuni şi presărat cu muzică bună din toate colţurile lumii.

Programul muzical al evenimentului cuprinde în prima zi concerte cu Alsarah and the Nubatones (19:30), Blitz the Ambassador (20:45), Paris Combo (22:30), Ifriqiyya Electrique (0:15) și DJ Tahira (01:00).


Sâmbătă, la Plai vor fi prezenți Nickodemus, 9Bach, Orchestra Baobab, urmând ca la Nocurnal Grooves să presteze TZUC și Nickodemus, iar duminică, pe scena evenimentului vor fi prezenți TZUC, Orkesta Mendoza și Liniker e os Caramelows.

Printre nenumăratele workshopuri și ateliere care vor avea loc în cadrul festivalului se numără Atelier introductiv de dezvoltare personală prin tehnici de actorie (Teatrul Portabil Timișoara), spectacolul teatru de păpuși Prostia omenească (Teatrul Destin), Atelier de confecționat instrumente muzicale din materiale neconvenționale și reciclate (Asociația Melopolis), Demonstrație de orientare după stelele nopții – Atelier de arheoastronomie (Societatea Română pentru Astronomie Culturală), X și O pe echipe cu mingi de fotbal american (Timișoara 89ers), Freestyle jonglat cu LED (Amaris Agni) sau Atelier de reciclare creativă (Sfera Timișoarei).

Abonamentul Festivalului PLAI poate fi cumpărat cu 98 de lei, până în 13 septembrie, online prin Eventim, şi fizic de la librăriile Cărtureşti sau AMBASADA (în Timişoara). Începând cu 14 septembrie, valoarea abonamentului va fi de 118 lei, biletele pentru o zi de festival vor putea fi achiziționate la 78 lei, iar biletele pentru două zile de festival vor putea fi achiziționate la prețul de 98 lei. Festivalul PLAI 2018 este organizat de voluntarii Centrului Cultural PLAI, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara prin Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, co-finanțat de Consiliul Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.