O singură ofertă pentru construcţia şoselei de acces pe lotul 3 din...

O singură ofertă pentru construcţia şoselei de acces pe lotul 3 din Lugoj – Deva

0
DISTRIBUIȚI

Un singur ofertant s-a înscris la licitaţia pentru realizarea unei porţiuni de şosea de doar câteva sute de metri care să facă legătura între drumul naţional şi viitorul lot 3 din autostrada către Deva.

Spaniolii de la Comsa, cei care construiesc lotul 3 al autostrăzii, se vor ocupa şi de realizarea acestui ciot de şosea.


CNAIR a motivat organizarea licitaţiei prin „obligaţiile legale”. Drumul de acces face parte din lucrările suplimentare necesare pentru ca acest lot să fie viabil şi accesibil, ca urmare a faptului că lotul 2 lipseşte, acea celebră porţiune cu tuneluri pentru urşi.

Deşi chiar societatea Comsa a realizat şi noul nod de acces de la Holdea, fără ca acesta să fi fost inclus iniţial în proiect, CNAIR a preferat metoda birocratică a licitaţiei pentru această porţiune de drum, deşi sunt voci care susţin că ar fi existat şi alte metode prin care să fie acordată lucrarea actualului constructor.

Oferta depusă va fi analizată, iar dacă e declarată câştigătoare constructorul are la dispoziţie trei luni ca să o termine. CNAIR a alocat pentru acest proiect puţin peste 23 de milioane de lei.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.