Operaţiune eşuată a doi hoţi de buzunare, la Timişoara. Cum au fost...

Operaţiune eşuată a doi hoţi de buzunare, la Timişoara. Cum au fost prinşi bărbaţii care au pus ochii pe portofelul unui bătrân

0
DISTRIBUIȚI
Foto: someseanul.ro

Doi bărbaţi trecuţi de 40 de ani au fost prinşi, ieri seară, de poliţişti chiar în timp ce furau portofelul unui bătrân care aştepta autobuzul, în staţie, la Timişoara.

Furtul s-a produs ieri, în staţia de transport în comun de pe strada Eroilor de la Tisa din Timişoara, în jurul orei 19:00.


„(…) în timp ce poliţiştii Secției 2 Timișoara desfăşurau o acţiune pe linia hoţilor de buzunare au surprins în flagrant doi bărbaţi de 44 şi 45 de ani, care au sustras un portofel, în care se aflau mai multe acte personale si suma de 1.850 lei, din buzunarul unui bărbat”, a transmis, astăzi, IPJ Timiş, printr-un comunicat de presă.

Bărbatul care ar fi putut rămâne fără niciun ban are 66 de ani, anunţă poliţiştii care i-au înapoiat portofelul. Cei doi hoţi s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat. Bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și dus în arestul IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.