Doi poliţişti de la Rutieră, bătuţi de trei persoane, după ce au...

Doi poliţişti de la Rutieră, bătuţi de trei persoane, după ce au oprit un şofer care consumase alcool

1
DISTRIBUIȚI

Incident greu de imaginat, în vestul ţării, la sfârşitul săptămânii trecute. Un bărbat şi o femeie de la Serviciul de Poliţie Rutieră Arad au fost bătuţi de un şofer turmentat, ajutat de rudele sale.


Întreaga scenă a avut loc pe o stradă din oraşul arădean Sântana.

Potrivit specialarad.ro, cei doi agenţi de poliţie au fost snopiţi în bătaie sâmbătă, 22 septembrie, în jurul orei 23:00, după ce au îndrăznit să-l tragă pe dreapta pe şoferul turmentat. Iniţial, conducătorul auto a refuzat să oprească, moment în care oamenii legii au plecat pe urmele sale.

După ce l-au oprit, bărbatul a refuzat să prezinte documentele de identitate, devenind agresiv. Poliţiştii au încercat să-l imobilizeze, însă în ajutorul lui au sărit două persoane care au ieşit din casa aflată în apropiere, pe strada Muncii din Sântana. După ce i-au somat să nu se apropie, agenţii rutieri au folosit spray-ul lacrimogen. Agresivitatea indivizilor apăruţi la faţa locului s-a accentuat, fiind acompaniată de injurii.

Potrivit sursei citate anterior, cei doi agresori sunt soţia şoferului şi fratele său. Cazul a ajuns în atenţia Parchetului de pe Lângă Judecătoria Chişineu-Criş.

1 COMENTARIU

  1. Acum procuratura s-ar putea sesiza ca politistii au folosit spray si au afectat ochii persoanelor pasnice care i-au snopit in bataie.Astea sunt consecintele mesajelor „pacifiste”ale”alesului”din fruntea tarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.