Paul Damixie remixează piesa „Unde te duci?”, lansată de Ana Munteanu

Paul Damixie remixează piesa „Unde te duci?”, lansată de Ana Munteanu

0
DISTRIBUIȚI

Ana Munteanu și Paul Damixie fac echipă și ne aduc o variantă nouă a piesei „Unde te duci?”. Cunoscutul DJ a remixat piesa Anei Munteanu, câștigătoarea sezonului 7, de la Vocea României, iar rezultatul este o variantă fresh, care are toate șansele să devina super hit.

Ana Munteanu, câștigătoare Vocea României 2017, a lansat la începutul lunii iulie piesa „Unde te duci?”, compusă de Smiley, împreună cu Șerban Cazan, Radu Alexandru și Pascu Cristian, în studiourile HaHaHa Production. Ea cântă de la vârsta de 5 ani, iar în prezent este elevă a liceului de muzica „Ciprian Porumbescu” din Chișinău.


Anul trecut a lansat piesa „Măști”, imediat după câștigarea marelui premiu. Recent, Ana Munteanu este implicată în producția „Mamma Mia”, unde are unul dintre rolurile principale.

Paul Damixie s-a născut la Timisoara în 12 septembrie 1988, iar primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de 11 ani. Artistul a reuşit să intre în atenţia melomanilor din lumea întreagă cu remixul său la piesa celebrei soliste Adelle, „Hello”. Apreciat de mai multe site-uri de specialitate, timişoreanul a fost recompensat cu premiul pentru remixul anului, la Miami. Evenimentul a purtat numele de The Remix Awards şi s-a desfăşurat în cadrul celei mai celebre conferinţe mondiale dedicate muzicii de dans, Miami Music Week. Anul acesta, timișoreanul a făcut furori cu piesa „Get Lost” în Statele Unite ale Americii, melodia fiind lansată oficial acolo prin Ultra Music. Paul Damixie a cunoscut succesul internaţional înca din 2009 ca membru al proiectului Radio Killer. Pasiunea sa pentru muzică şi a crea remixuri bune s-a văzut în munca depusă: Paul a fost pe scena UNTOLD, s-a bucurat de un public entuziast de 200.000 de persoane la Europa Plus Live şi este invitat să susțină seturi în diverse cluburi și în cadrul unor festivaluri internaționale în mod constant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.