Peste 10.000 de saci cu gunoi strânși în Timiș de Ziua de...

Peste 10.000 de saci cu gunoi strânși în Timiș de Ziua de Curățenie Națională. Câți voluntari au participat

0
DISTRIBUIȚI

deseuri

Aproape 340.000 de voluntari din întreaga țară au participat, sâmbătă, la Ziua Curățeniei Naționale, cu scopul de a strânge deșeurile din arealele naturale. Potrivit organizatorilor, în „Let’s Do It, Romania!” s-au implicat și 7.630 de voluntari din Timiș, care au adunat nu mai puțin de 10.140 de saci cu gunoaie din întreg județul.


Astfel, Timișul s-a clasat pe locul 14 în topul județelor cu cei mai mulți voluntari din țară.

La curățenie au participat primării, școli, instituții județene, alături de companii si ONG-uri. De asemenea, au luat parte la acțiune soldați ai Armatei Române, angajați ai Poliției, Pompierilor, Jandarmeriei Române au luat parte la Ziua de Curățenie Națională, dar și angajați ai penitenciarelor și deținuți.

„La nivel internațional, 13 milioane de voluntari din 155 de țări au luat parte la cea mai mare mișcare civică de curățare a deșeurilor organizată vreodată – World Cleanup Day. Echipele „Let’s Do It!” din toata lumea s-au mobilizat exemplar, în contextul în care mai mult de 15 dintre acestea au fost lovite de cicloane tropicale, iar cinci țări au organizat o acțiune de curățenie deși se află în stare de război”, au transmis organizatorii din județul Timiș ai Zilei Curățeniei Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.