Președintele PSD Caraș-Severin, mandat de susținere a scrisorii anti-Dragnea. Deputat: „Nu suntem...

Președintele PSD Caraș-Severin, mandat de susținere a scrisorii anti-Dragnea. Deputat: „Nu suntem marionete”

0
DISTRIBUIȚI

Filiala PSD Caraș-Severin este alături de cea din Timiș, astfel că mâine, în Comitetul Executiv Național al partidului va merge cu un mandat de susținere a scrisorii anti-Dragnea. Decizia a fost luată, astăzi, în cadrul Comitetului Executiv Județean. Astfel, în timpul ședinței, la care au fost prezente 77 de persoane, 65 dintre acestea au votat „pentru” susținerea scrisorii, nouă au votat „împotrivă”, iar trei s-au abținut.

„Susțin demersul președintelui PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, acela de a salva PSD și solicit la rându-mi, revenirea la modul colegial și democratic de luare a deciziilor în partid, coerență în actul de guvernare.


Suntem reprezentanții intereselor cetățenilor în Parlamentul României, nu marionete. Suntem cea mai puternică forță politică a României, vom păstra guvernarea, vom salva PSD și tocmai de aceea, pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor românilor care ne-au investit cu încredere, nu vom sta pasivi, dimpotrivă, luăm atitudine! Schimbări se impun! A sosit timpul să spunem lucrurilor pe nume”, a postat, astĂzi, pe pagina sa de Facebook, deputatul PSD de Caraș-Severin Ion Spânu.

„Am semnat acest document, alături de alţi colegi, pentru că PSD scade vertiginos în sondaje şi asta înseamnă că oamenii aşteaptă de la noi mai mult decât le-am oferit până acum. Am mai semnat şi pentru că îmi doresc o democratizare a vieţii de partid, pentru că stilul de a-l conduce a fost unul discreţionar. În plus, PSD, care este partidul de guvernământ la ora actuală în România, este izolat pe plan internaţional. De toate aceste lucruri este responsabil şi preşedintele Liviu Dragnea şi toate aceste teme trebuie discutate în cadrul unui Cex”, a precizat și președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.