Prima reacţie a lui Călin Dobra, după întâlnirea primarilor PSD din Timiş...

Prima reacţie a lui Călin Dobra, după întâlnirea primarilor PSD din Timiş cu Victor Ponta: „E dreptul fiecăruia să îşi aleagă drumul în viaţă”

0
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiş, Călin Dobra este prea puţin deranjat de întâlnirea pe care mai mulţi primari şi consilieri din judeţ au avut-o ieri seară cu fostul premier Victor Ponta. Edilii l-au criticat deschis pe Dobra, Ponta sfătuindu-i să-l convingă pe Sorin Grindeanu să revină în politică.  

„Până la urmă e dreptul fiecăruia să îşi aleagă drumul în viaţă.


Eu sunt adeptul dialogului şi în toate şedinţele pe care le-am avut, de BPJ, CEx, cu primarii am fost deschis în a discuta toate problemele şi sunt în continuare deschis în a discuta problemele în interiorul partidului. Cred că orice problemă se poate gestiona şi discuta în interior. Rămân în continuare adeptul susţinerii unei echipe, luptă şi muncă în echipă”, a declarat Călin Dobra pentru PRESSALERT.ro.

Întrebat despre primarul PSD de la Variaş care şi-a exprimat public susţinerea pentru Pro România, Călin Dobra a spus că nu vede cum poate rămâne în PSD, servind o altă formaţiune. Nicu Birău a declarat că e membru PSD de 15 ani, nu îşi părăseşte partidul, dar „asta nu înseamnă că nu pot să sprijin un proiect bun, să sprijin Pro România”.

„Asta nu prea văd cum se poate întampla”, a concluzionat Dobra.

Primarii care părăsesc, în timpul mandatului, partidul din partea căruia au candidat în alegeri îşi pierd mandatul. Dacă sunt daţi afară din partid rămân însă primari independenţi.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.