Prima reacţie a primarului Robu după incendiul de proporţii din Piaţa Traian

Prima reacţie a primarului Robu după incendiul de proporţii din Piaţa Traian

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei a lansat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, un sondaj prin care îi întreabă pe internauți dacă îl susțin în lupta cu cei “fărădelege”, referindu-se la cei care, vineri seară, au dat foc clădirii din zona Pieţei Traian, nemulţumiţi că ar fi urmat să evacueze un apartament din zonă.

Nicolae Robu încearcă să se apere, precizând că a ajuns la evacuarea răufăcătorilor din Piața Traian, doar că respectarea normelor statului de drept ia timp. “Am promis că voi reda Timișoarei Piața Traian, ajunsă în mare măsură locuită de oameni total străini de spiritul orașului! Respectând normele statului de drept -ceea ce ia timp, atenție!-, am ajuns la evacuarea răufăcătorilor.


Și… ne-am trezit, în zonă, cu un incendiu provocat! Se presupune că de unul din cei ajunși la evacuare. Nu mă voi lăsa intimidat! Voi continua cu fermitate lupta cu cei fărădelege! Cine-i cinstit rămâne, cine-i necinstit pleacă! Mă susțineți?”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Un incendiu de proporții a izbucnit, vineri seara, la o clădire cu mai multe apartamente, aflată în zona Traian din Timișoara, focul fiind stins după o intervenție de peste două ore. Ieri dimineaţă, ISU Timiș a anunțat că, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că folosirea intenționată a sursei de aprindere a fost cauza incendiului. De altel, polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.