Primarul Robu: „Avem firmă care să se ocupe de serviciile de deratizare...

Primarul Robu: „Avem firmă care să se ocupe de serviciile de deratizare și dezinsecție”. Care e valoarea contractului

1
DISTRIBUIȚI

dezinsectie

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă organizată la Primăria Timișoara, că, în sfârșit, a fost finalizată licitația pentru desemnarea unei firme care să se ocupe de serviciile de deratizare și dezinsecție. Este vorba de societatea Deraton SRL din Timișoara, care ar avea o experiență de peste 40 de ani în domeniul deratizării. Valoarea contractului este de 9,1 milioane de lei, fără TVA, suma fiind de patru ori mai mică decât cea estimată de Primăria Timișoara, adică 38,6 milioane de lei, fără TVA.

“Am o veste foarte bună, așteptată de toți timișorenii de câțiva ani. Licitația de dezinsecție, deratizare a ajuns la bun sfârșit. Iată, după ani în care nu am putut face decât în intervenție de forță majoră, care a restrâns arealul de intervenție, acum am dus la bun sfârșit procedura de licitație. Am fost mereu contestați, fără neapărat câștig de cauză al contestatarilor. Doar că nu a servit la nimic faptul că Primăria Timișoara a avut dreptate, orașul fiind într-o stare necorespunzătoare din punct de vedere al prezenței țânțarilor și al altor gângănii și vietăți deranjate.


Acum s-a semnat contract cu Deraton SRL, care a avut o ofertă în valoare de 9,1 milioane de lei, fără TVA , în condițiile în care valoarea plafonului, estimată total, a fost de 38,6 milioane de lei, fără TVA. Firma care a câștigat licitația și-a asumat tot ce scrie în caietul de sarcini la acest preț extrem de convenabil și firma asigură să ducă totul la bun sfârșit. Contractul este pe patru ani. A expirat perioada de depunere a contestațiilor, de aceea vă anunțăm un câștigător în mod cert”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a precizat că reprezentanții municipalității vor verifica eficiența intervențiilor firmei care a câștigat licitația pentru efectuarea serviciilor de deratizare și dezinsecție.

“Nu ne vom mulțumi să se stropească cu apă, cu apă stropește cel de sus. Sunt obligații asumate în contract de care firma trebuie să se achite. Noi vom verifica dacă se fac intervențiile și vor fi eficiente. Avem birou de specialitate care va urmări aceste intervenții, iar în privința rezultatului vom simți cu toții dacă se intervine cu ce trebuie. Dacă se intervine cu substanță de calitate, vom vedea prin rezultatul intervențiilor”, a mai afirmat Nicolae Robu.

Licitația pentru desemnarea unei firme care să se ocupe de serviciile de dezinsecție în Timișoara a fost lansată în primăvara acestui an. O firmă din județul Prahova a contestat licitația publică, procedura fiind blocată până la soluționarea sesizării. La începutul lunii iulie, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a obligat Primăria Timișoara să reia licitația.

1 COMENTARIU

  1. Sper ca firma sa ajunga si in cartierul Soarelui, pe Sudului. Sunt atat de multi incat nu le mai ajunge strada. Se plimba pe trotuare ca pe bulevard. Nu se mai tem de oameni. Ne-au intrat in bloc prin canalizare. Au rontăit conductele…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.