Principalul suspect în cazul baschetbaliştilor americani înjunghiaţi la Brăila, audiat de procurori....

Principalul suspect în cazul baschetbaliştilor americani înjunghiaţi la Brăila, audiat de procurori. Daniel Gabriel Husein: „Am răspuns unei agresiuni”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: adevarul.ro

Principalul suspect în cazul înjunghierii în noaptea de sâmbătă spre duminică a celor doi baschetbalişti americani de la Cuza Sport este audiat, în această dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila. Daniel Gabriel Husein, un interlop cunoscut în Brăila sub numele de Dasaev, eliberat din penitenciar în urmă cu patru ani, neagă acuzaţiile care i se aduc.

Bărbatul a declarat că nu este vinovat de nimic, că doar a răspuns unei agresiuni. Dasaev a povestit că a ieşit cu nepoata în oraş, aceasta a vrut să folosească toaleta, însă baschetbaliştii ar fi fost în faţa toaletei şi nu le-au permis accesul. Unul a răspuns violent, a spus Dasaev, şi de aici ar fi început altercaţia.

Foto: mediafax.ro

Există un grup de suspecţi în atenţia procurorilor, în urma vizionării filmărilor din barul în care a avut loc altercaţia. Cei de la clubul Cuza Sport, unde sunt legitimaţi baschetbaliştii, au transmis, potrivit Mediafax, că sportivii au fost atacaţi fără motiv de un grup de 8-9 persoane, au fost loviţi cu pumnii, picioarele, cu scaune aruncate şi au fost înjunghiaţi în mod repetat cu un cuţit.

Baschetbaliştii Darrel Bowie şi Joseph McClain sunt în afara oricărui pericol, însă rămân internaţi la spitale din Bucureşti şi Brăila pentru a evita apariţia unor complicaţii.


McClain a declarat, potrivit Prosport, că atât el cât şi colegul său a fost, de fapt, victimele unui atac rasist.

Cei doi sportivi americani au fost înjunghiaţi în noaptea de  sâmbătă spre duminică, pe o terasă din Brăila. Ei au fost transportaţi la spital, unde medicii i-au operat de urgenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.