PSD Caraș-Severin a semnat pentru demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului

PSD Caraș-Severin a semnat pentru demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului

0
DISTRIBUIȚI

Dacă PSD Timiș va lua o decizia abia mâine în ceea ce privește semnarea pentru cererea demisiei lui Liviu Dragnea din fruntea partidului, PSD Caraș-Severin s-a hotărât deja.

Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin, a declarat că este unul dintre semnatarii scrisorii în care se arată că Liviu Dragnea trebuie schimbat.

„Am semnat acest document, alături de alţi colegi, pentru că PSD scade vertiginos în sondaje şi asta înseamnă că oamenii aşteaptă de la noi mai mult decât le-am oferit până acum.


Am mai semnat şi pentru că îmi doresc o democratizare a vieţii de partid pentru că stilul de a-l conduce a fost unul discreţionar. În plus, PSD, care este partidul de guvernământ la ora actuală în România, este izolat pe plan internaţional. De toate aceste lucruri este responsabil şi preşedintele Liviu Dragnea şi toate aceste teme trebuie discutate în cadrul unui CEx. Joi voi convoca un CEx judeţean, deocamdată, la nivel declarativ am sprijinul parlamentarilor PSD, însă vineri mă voi întoarce la Bucureşti, la CEx, cu un mandat din partea PSD Caraş-Severin“, a declarat Ion Mocioalcă, pentru Caon.

Informația a fost confirmată și de către senatorul PSD de Caraș-Severin Ionuț Chisăliță.

„Mâine noi vom avea un comitet executiv în județul Caraș-Severin, președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, este adevărat că înainte s-a consultat cu parlamentarii, noi am fost de acord să semneze scrisoarea respectivă, prin care se cere demisia domnului Liviu Dragnea, urmând ca mâine să luăm o decizie în comitetul executiv, cu care se va merge vineri la Comitetul Executiv Național”, a afirmat Ionuț Chisăliță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.