Raven’s Heart, un nou proiect artistic ce aduce publicului universal într-o manieră...

Raven’s Heart, un nou proiect artistic ce aduce publicului universal într-o manieră și atmosferă romantică victoriană un sound distinct VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Raven’s Heart este un proiect artistic în doi, cu o vioară și o chitară

Raven’s Heart este un proiect artistic în doi, cu o vioară și o chitară, ce aduce publicului universal într-o manieră și atmosferă romantică victoriană un sound distinct prin compoziții proprii care fac fuziunea între muzică clasică simfonică și muzică metal melodic.

„Noi ne adresăm vouă, unui public universal cu gusturi rafinate, sătui de cluburile întunecate și aglomerate, și vă propunem să ne întâlnim la o cupă de vin select și să vă încântăm auzul cu reinterpretarea noastră, în varianta instrumentală a celor mai îndrăgite piese de la trupe cum ar fi HIM, Nightwish, Stratovarius, Helloween, Lita Ford, Evanescence, Kamelot și multe altele, pe care ne-ar bucura să ni le recomandați și voi.


Despre noi putem, decât să spunem multe, mai bine lăsăm muzică să vorbească și să ne cunoașteți voi așa cum suntem. Cum zicea Beethoven, «Muzica ar trebui să aprindă focuri în inimile bărbaților și să stârnească lacrimi de emoție în ochii femeilor»“, spun cei doi membri ai acestui proiect, Paula și timișoreanul Alex Mihai aka Corbu.

„De la bun început, ne propunem să promovăm melodia, bunul gust, rafinamentul și eleganța, și, ca totul să fie pornit cu dreptul, vă oferim spre încântarea sufletelor voastre primul nostru single și vidoclipul acestuia. MIRRORS este o poveste de dragoste între două suflete care se oglindesc reciproc, transpusă așa cum noi ne-am propus, doar prin muzică, lăsându-vă pe voi să vă închipuiți care ar fi versurile potrivite, bazate pe amintirile și poveștile voastre de dragoste care cu siguranță vor aduce zâmbete inocente pe chipurile voastre“, spun membrii acestui proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.