Restricţii pe autostrada A1. O serie de lucrări şi un transport agabaritic...

Restricţii pe autostrada A1. O serie de lucrări şi un transport agabaritic vor afecta traficul

0
DISTRIBUIȚI

Şoferii care circulă pe autostrada A1 au parte în aceste zile de o serie de restricţii de circulaţie. Până mâine, între nodurile Remetea Mare și Giarmata se execută lucrări de marcaje rutiere.


Din acest motiv, pe sectoarele unde se află echipele societății contractate pentru această activitate se va circula cu devieri pe o singură bandă. Marcajele se aplică până la ora 18, pe ambele sensuri ale autostrăzii.

Totodată, în perioada 13 – 17 septembrie se va efectua un transport cu depășiri pe ruta: Cincu – DJ 105 – Voila – DN 1 – Sibiu – A 1 – Șoimuș – DN 76 – DN 7 – DN 68A – Margina – A 1 – Nădlac II PTF. Lățimea maximă a vehiculului este 3,25 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

Conform legislaţiei privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Foto: DRDP Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.