Reţea româno-ungară specializată în clonarea de carduri, anihilată de DIICOT. Vezi care...

Reţea româno-ungară specializată în clonarea de carduri, anihilată de DIICOT. Vezi care este prejudiciul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2061241841">

 

Operaţiune a DIICOT Timişoara, în această dimineaţă, în mai multe locaţii din judeţele Timiş şi Bihor, pentru reţinerea mai multor membri ai unei grupări specializate în fraude cu carduri bancare.

Poliţiştii de la „Crimă Organizată” şi Jandarmeria Timişoara au descins la şase locaţii de unde au fost ridicaţi suspecţii care în ultimii ani au golit conturile a zeci de păgubiţi.

Gruparea monta pe bancomate dispozitive cu care reuşea să fure datele cardurilor, ulterior confecţionau clone ale cardurilor şi, având codul PIN, scoteau bani din conturi. Anchetatorii spun că reţeaua era ungaro-română, ungurii find cei care ofereau suportul tehnic pentru operaţiuni, în timp ce românii se ocupau cu furtul de date, supraveghere şi scoaterea banilor. De multe ori, banii erau scoşi chiar şi din state din Asia. Gruparea acţiona în special în România şi Ungaria. Prejudiciul se ridică la 65.000 de euro.

Suspecţii au fost duşi pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara.

Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.