Ripensia Timișoara are un nou președinte. Ce post va ocupa Radu Ienovan...

Ripensia Timișoara are un nou președinte. Ce post va ocupa Radu Ienovan în noua organigramă

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara și-a schimbat conducerea după Adunarea Generală Extraordinară de marți. Noul președinte e omul de afaceri Dumitru Mihu după ce Radu Ienovan și-a dat demisia. Cel care a fost în fruntea clubului de la reînființarea roș-galbenilor va rămâne totuși în asociație pe postul de vicepreședinte.

Ienovan nu ar mai fi putut candida la un nou mandat la finele celui actual conform statutului Ripensiei. ”În cadrul întâlnirii, a fost aprobată (cu un singur vot împotrivă) modificarea Statutului Asociaţiei.


De asemenea, în cadrul aceleaşi şedinţe, Adunarea a aprobat noul Comitet Director”, se arată în comunicatul clubului. Conform informațiilor noastre, prin noua formă de organizare oamenii de afaceri vor avea mai multă putere în club.

Noul președinte, Dumitru Mihu, a contribuit mai mult financiar în ultimul timp la gruparea timișoreană și e patronul-manager al firmei care apare acum ca sponsor principal pe tricourile lui Dumiter și compania. Modificările votate la ultima adunare vor intra în vigoare după ce se va finaliza şi procesul juridic, apoi clubul va organiza o conferință în care noul conducător va prezenta inclusiv noile obiective ale lui ”Ripi”.

”Ripi” nu se grăbește în numirea unui nou antrenor. În weekend, la Snagov echipa va fi condusă de directorul sportiv Radu Suciu după despărțirea de Ciprian Urican. Pe lista roș-galbenilor ar putea apărea și un tehnician din zona Bucureștiului. Vasile Neagu (49 de ani), care e lider în C cu CS Afumați după ce ilfovenii nu s-au înscris în B din rațiuni financiare. Acesta are însă oferte și de la alte grupări din B și chiar una din Liga I.

Sâmbătă, de la ora 11 Ripensia joacă pe terenul liderului Sportul Snagov. Echipa a fost pregătită de ”interimarul” Radu Suciu în această săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.