Robu despre încrederea în consilierul său Nasleu: „Am o doză de infantilism,...

Robu despre încrederea în consilierul său Nasleu: „Am o doză de infantilism, pe care mi-o recunosc”

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a avut o reacție la dezvăluirile PRESSALERT.ro de astăzi despre consilierul său personal, Ioan Nasleu, care, ani de zile, și-a falsificat declarațiile de interese, netrecând mai multe companii în care este acționar, deși era obligat de lege. ”Nu pot să comentez pentru că nu cunosc cum stau lucrurile. Acestea sunt declarații pe proprie răspundere și fiecare persoană răspunde de ceea ce declară, pe cale de consecință. Nu știu care este realitatea. Nu ar fi în regulă să fie adevărat, ar fi o ilegalitate înainte de orice.


Nu știu, sunt situații în care firme nu mai există, dar nu au ajuns să fie iradiate. Nu știu, nu am discutat niciodată cu el acest subiect, acum aflu prima dată că e o discuție pe tema asta”, a susținut Robu când a fost întrebat de acest subiect.

Întrebat dacă-și mai menține încrederea în Nasleu după acest episod, care vine după altele controversate, cum ar fi chefurile cu interlopii, liderul PNL Timiș a precizat că ”eu am declarat că am încredere în el. Eu am încredere în general în colaboratori și sper să nu apară vreo probă contrarie, dar am mai spus în repetate rânduri, că nu garantez decât pentru mine. La un anumit moment al vieții mele, aș zice că m-am înțelepțit și am ajuns la această concluzie. Cred că e prea mult spus, pentru că tot naiv sunt și acum, am o doză de infantilism, pe care mi-o recunosc și chiar mă bucur că o am, ca să fiu sincer, și trec destul de ușor și peste momentele în care unii îmi înșeală așteptările. Nu mai fac o tragedie, altă dată sufeream, acum nu mai sufăr, dau în continuare gir foarte multor oameni, deși știu că probabil așa cum în experiențele anterioare mulți cu care am făcut așa nu au fost corecți cu mine, mi-au înșelat așteptările, mi-au înșelat încrederea pe care am avut-o în ei, oricând e posibil să o mai pățesc și cu alții. Dar eu nu îmi schimb felul de a fi, rămân la fel și îmi asum”.

1 COMENTARIU

  1. Primarul Robu este atat de infantil incat din declaratiile acestuia rezulta ca si- ar lasa si cainele pe care nu l detine … in lesa alaturi de Ionut..deocamdata este dansul ..la pas!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.