SCM Politehnica a remizat cu Potaissa Turda la debutul în noul sezon....

SCM Politehnica a remizat cu Potaissa Turda la debutul în noul sezon. Oaspeții au condus cu cinci goluri la pauză GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-85186984">
Foto: Virgil Simonescu

SCM Politehnica și Potaissa Turda au incheiat la egalitate partida restantă din prima rundă a Ligii Zimbrilor. A fost 26-26 după ce la pauză oaspeții au condus cu 17-12. Noi veniții Marius Sadoveac și Milos Dragas au fost cei mai buni marcatori ai alb-violeților și ai partidei.

Alb-violeții nu au inceput foarte bine jocul de acasă cu Turda. Oaspeții conduceau la pauză cu 17-12 după ce au avut și șase goluri avantaj pe tabelă. La oaspeți s-a remarcat și portarul Irimuș, cu mai multe intervenții iar colegii săi s-au descurcat excelent pe câteva contraatacuri rapide.

In repriza secundă SCM Poli a revenit insă pe tabelă. Inspirat in fața porții a fost și nou venitul Milos Dragas. Elevii lui Pero Milosevic au egalat la mijlocul părții a doua (21-21). Fenici și-a dus apoi echipa in avantaj. Niciuna dintre cele două nu s-a putut insă desprinde pe final. Golul egalizator din final al oaspeților a fost unul ușor controversat, arbitrii considerând că mingea lui Rotaru a depășit linia porții după ce a lovit bara.

La 26-26 Poli a avut ultimul atac, in superioritate numerică, dar Irimuș a păstrat remiza.

Cel mai bun marcator al alb-violeților a fost transferul verii, Marius Sadoveac, autor a 12 goluri. Poli a mai punctat prin Dragas (10), Fenici 1, V. Milosevic 1, Marjanovic 2. Talas și Thalmaier, cu câte cinci goluri, au fost principalii realizatori ai Potaissei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.