SCM Politehnica începe mâine noul sezon contra Potaissei Turda. Pero Milosevic nu...

SCM Politehnica începe mâine noul sezon contra Potaissei Turda. Pero Milosevic nu poate miza pe trei jucători

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia de handbal alb-violetă începe campionatul cu câteva zile mai târziu deoarece adversarul din prima rundă a jucat în cupele europene. SCM Politehnica primeşte mâine replica Potaissei Turda la Timişoara. „Principalul” alb-violeţilor, Pero Milosevic nu-i are pe toţi elevii săi valizi pentru prima partidă oficială a ediţiei 2018-19.

Păiuș, Orbovic și Furak sunt absenţele bănăţenilor în prima rundă, una care a debutat în weekendul trecut. ”Asta înseamnă că începem campionatul cu unii jucători pe care i-am pierdut în perioada de pregătire, dar ceilalți sunt în condiții corespunzătoare. După cele 11 amicale din perioada precompetițională, pot spune că echipa stă bine pentru a înfrunta acest adversar foarte dificil din prima etapă.


Turda e bine așezată și în acest an, pe toate posturile, dar noi trebuie să ne concentrăm la ce avem noi de făcut: să jucăm foarte bine apărarea pentru a putea câștiga această partidă”, a declarat Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Poli. Turda, adversar de tradiţie al timişorenilor în elită, a fost eliminată uşor de Porto în Cupa EHF.

Pe de altă prate, timişorenii sunt optimişti, dar încă aşteaptă ca promisiunile autorităţilor locale să fie respectate în privinţa banilor. „Abia așteptăm primul meci oficial, faptul că e și acasă cred că e un avantaj pentru noi. Fizic ne simțim foarte bine, așteptăm ca și celalte promisiuni de pe lângă echipă să se concretizeze și vom face tot ce ține de noi să câștigăm cât mai multe puncte și să avem un sezon mai bun decât precedentul”, a spus Cristian Fenici, căpitanul alb-violeţilor.

”Am completat lipsurile de anul trecut, suntem mai bine așezați, o echipă mut mai valoroasă. Trebuie doar să concretizăm în puncte. Campionatul ne-a arătat că pot apărea surprize, precum victoria detașată a lui Dinamo la Constanța și egalul Stelei la Călărași. Sunt 6-7 echipe care se vor bate la locurile fruntașe, unele cu bugete mult mai mari decât al nostru”, a conchis managerul sportiv Dan Dumitru.

Partida Poli – Turda se dispută mâine, în sala „Constantin Jude”, de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.