Se lucrează de zor la harta din trandafiri a Cetății Timișoarei, care...

Se lucrează de zor la harta din trandafiri a Cetății Timișoarei, care va fi realizată în intersecția din Piața Mărăști FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2091812827">

Zeci de muncitori ai Horticultura au fost mobilizați, în ultimele zile, în intersecția din Piața Mărăști. Potrivit primarului Timișoarei, în insula din mijlocul sensului giratoriu ar urma să fie realizată o hartă a cetății, din trandafiri.

Astfel, angajații Horticultura au primit ordine să se miște cât mai repede, dovadă stând numărul mare de muncitori aflați în zonă în fiecare zi. Astăzi, harta a început să prindă contur, pe marginile sale fiind plantați și câțiva arbuști mai mici.

De asemenea, muncitorii amenajează și piațeta din spatele clădirii care adăpostește Clinicile Noi, unde au fost plantați, de asemenea, mai mulți arbuști.

În viitorul apropiat, urmează ca pe lângă gardul de lângă Parcul Botanic, spre liniile de cale ferată, să fie montate și bănci.

Intersecția din Piața Mărăști a fost deschisă circulației rutiere în data de 10 septembie, în prima zi de școală, după ce girația a fost lărgită la trei benzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.