Şi-a văzut sfârşitul cu ochii, la locul de muncă. Sub ce a...

Şi-a văzut sfârşitul cu ochii, la locul de muncă. Sub ce a fost îngropat un bărbat din Arad FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1886460676">

Un bărbat a fost readus la viață de medici, după ce preț de câteva zeci de minute, din pricina unui accident de muncă, a fost fără suflare. Incidentul a avut loc ieri, în localitatea Vladimirescu din județul Arad.

Persoana de aproximativ 60 de ani a ajuns îngropată sub porumbul dintr-un depozit. La sosirea salvatorilor, bărbatul era inconștient și acoperit parțial de porumb. Medicii au început manevrele de resuscitare și, după aproximativ 45 de minute de intervenție contracronometru, a fost readus la viață și transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe Arad.

La fața locului au intervenit două ambulanțe SMURD, una de prim ajutor din partea Subunității din Vladimirescu, una de terapie intensivă mobilă și un echipaj de căutare și salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad. Au fost la fața locului, în total, 12 pompieri, care s-au zbătut să îi salveze viața bărbatului îngropat sub porumb.

Foto: Facebook/ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.