Șofer de pe un autobuz din Timișoara, fotografiat de un călător în...

Șofer de pe un autobuz din Timișoara, fotografiat de un călător în timp ce fumează la volan

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1222204294">

Deși fumatul este strict interzis în mijloacele de transport în comun din Timișoara, în această dimineață, un șofer a fost fotografiat de un călător în timp ce ținea o țigară în mână. S-a întâmplat în stația Plopi, în unul dintre autobuzele care circulă pe linia Expres 8. În fotografii se poate observa cum șoferul, un bărbat, fumează la volan.

Nicu Bitea, directorul general interimar al Societății de Transport Public Timișoara, ne-a declarat că șoferul urmează să fie identificat și sancționat pentru că nu a respectat conduita profesională.

„O să dau dispoziție să fie introdus în comisia de disciplină subiectul, iar comisia de disciplină va stabili sancțiunile. Dar este vorba de o abatere clară de la conduita profesională, având în vedere și faptul că am dat și dispoziție scrisă în sensul acesta, privind conduita la locul de muncă. Și anume, să nu se fumeze în mijloacele de transport în comun de către șoferi, să nu se vorbească la telefon și să aibă o vestimentație decentă față de călători, adică fără șapcă, pantaloni scurți, șlapi, etc”, a afirmat Nicu Bitea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.