„Soldaţii” lui Victor Ponta strâng rândurile, la Timişoara. Când ajunge fostul premier...

„Soldaţii” lui Victor Ponta strâng rândurile, la Timişoara. Când ajunge fostul premier în Banat

1
DISTRIBUIȚI

Oamenii lui Victor Ponta din Pro România Timiş încep să se organizeze ca la carte, înaintea Congresului de alegeri care va avea loc în această toamnă, la Bucureşti. Filiala din Timiş a Partidului Pro România a anunţat, astăzi, că funcţionează într-un sediu privat, acolo unde membrii de partid vor ţine şedinţe şi audienţe. Victor Ponta este aşteptat la Timişoara în această lună.

„Luna aceasta vine, s-a stabilit. Vor veni Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu. Vin colegii noştri din judeţele din vestul ţării cu care se va ţine o şedinţă. Acolo vom stabili care sunt priorităţile pentru Congresul din octombrie, apoi va urma o conferinţă de presă”, a declarat, astăzi, pentru PRESSALERT.ro, coordonatorul filialei, Miroslav Stanici.

Stanici este asistent universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice de la UVT şi a fost membru ALDE. În Timiş, partidul înfiinţat de Victor Ponta are, oficial, 150 de membri.


Pro România are organizaţii locale la Timişoara (coordonator – Vasile Moruş), Sânnicolau Mare, Fibiş şi Cărpiniş. Se lucrează la construcţia organizaţiei de tineret, care va fi coordonată de David Bota şi la cea de femei, de care se va ocupa Iulia Corban.

David Bota este fiul lui Viorel Bota, directorul ANCOM – Direcţia Regională Timiş, fost purtător de cuvânt al PSD Timiş, apropiat al
fostului premier Sorin Grindeanu. Iulia Corban a fost preşedinta Organizaţiei de Femei a PC Timişoara.

Sediul Pro România Timiş este situat în Timişoara, în faţa Tribunalului Timiş, pe str. Francesco Griselini, nr. 2. Programul este de luni până vineri, între 9:00-14:00.

Primul Congres al Pro România va avea loc în perioada 20-21 octombrie, la Bucureşti. Va fi aleasă conducerea partidului şi vor fi anunţaţi candidaţii pentru europarlamentarele de anul viitor. Apoi vor fi organizate alegeri în filialele judeţene.

Foto: Pro România Timiş

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.