Succes de zile mari pentru prima ediție Arad Open Air Festival FOTO...

Succes de zile mari pentru prima ediție Arad Open Air Festival FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1186173174">

Prima ediție a Arad Open Air Festival – eveniment care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână în incinta Aeroportului Internațional din Arad – a debutat vineri seara cu un public numeros, care a savurat pe deplin prestația unor artiști ca Nervo, Anna Tur, Jose Maria Ramon, Yousef, Subcarpați sau Vanotek.

Nervo au reprezentat punctul culminant al serii, artistele fiind foarte entuziasmate de publicul din România cu care au avut o conexiune aparte. Cele două australience le-au transmis celor prezenți un mesaj în limba română: ”Bună seara, noi suntem Nervo. Noroc! Vă iubim! Mulțumim foarte mult.”

Cea de-a doua zi a festivalului a fost una specială, în noaptea de sâmbătă fiind prezenți, conform organizatorilor, 13.000 de spectatori. Artiștii care urmau să intre pe scenă au avut parte de un backstage autentic, organizatorii folosind spații interioare deja existente, specifice aeroportului: rampa de bagaje, sala de așteptare, zona de check-in și altele.

Îndrăgitul ATB a transmis că a avut parte de unul dintre cele mai frumoase backstage-uri din lume, fiind impresionat de modul în care organizatorii au integrat festivalul în spațiul oferit de Aeroportul Internațional Arad.

Numindu-l ”The best Green Room ever”, ATB a publicat pe pagina sa de Instragram un filmuleț din încăperea care a avut un setup specific aeroportului: rampa pentru bagaje. Artistul a transpus energia pozitivă și pe scenă, oferind celor prezenți un show spectaculos, care a inclus atât piese de la începutul carierei (Ecstasy și Here I Come), cât și unele noi. De asemenea, artistul a oferit și un show pirotehnic, cu fum, confetti, artificii și jocuri de lumini. Publicul a vibrat de bucurie, dansând fără oprire, momentul reprezentând pentru mulți dintre cei prezenți un vis împlinit.

Tot la scena principală, Mahmut Orhan, tânărul artist turc care se află în industria muzicală de la 15 ani și a ajuns celebru în întreaga lume, a deschis show-ul său cu una dintre melodiile care l-au consacrat, ”6 Days”. Show-ul a fost unul memorabil atât pentru artist, cât și pentru publicul care a cântat și a dansat cu DJ-ul pe melodiile care au alcătuit un set de excepție.

Festivalul continuă azi cu mult așteptatul Goran Bregovic, care va urca pe scenă alături de Wedding and Funeral Band, îndrăgiții artiști balcanici încheind într-o notă grandioasă prima ediție a evenimentului. Tot în cea de-a treia seară, cei prezenți vor avea parte de trupa Vama, Jonathan Band, Slash & Dope, Arias, Pascal Junior, Paul Damixie și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.