Sunt prea mulți. Angajarea de personal TESA în cadrul Societății de Transport...

Sunt prea mulți. Angajarea de personal TESA în cadrul Societății de Transport Public Timișoara, blocată

0
DISTRIBUIȚI

Soluție radicală luată de Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) din cadrul Societății de Transport Public Timișoara. Începând de astăzi, angajarea de personal TESA (tehnic, economic și administrativ) în cadrul societății nu mai este permisă. Asta după ce în ședința ordinară a AGA, organizată astăzi, s-a hotărât blocarea unor astfel de angajări. Și asta pentru că personalul TESA este extrem de mare. În acest moment, în cadrul STPT sunt 190 de astfel de angajați.

„S-a atras atenția în ceea ce privește numărul mare de angajați TESA. Angajările au fost făcute de-a lungul anilor trecuți, iar Adunarea Generală a Acționarilor a stabilit și a decis, astăzi, prin vot, să se blocheze angajarea privind personalul TESA în cadrul societăți.


Nu s-a raportat și la personalul de bord, pentru că noi avem nevoie în permanență de a face angajări în sensul acesta. Nu ne deranjează, pentru că personalul TESA este mult prea suficient în cadrul societății”, ne-a explicat Nicu Bitea, directorul general interimar al STPT.

Tot astăzi, în cadrul ședinței ordinare a AGA, s-a votat un punct care prevede reorganizarea STPT din punctul de vedere al resurselor umane, în cel mult trei luni.

„Am primit dispoziție foarte clară din partea AGA în ceea ce privește reorganizarea internă. În termen de 90 de zile, începând cu data de astăzi, s-a venit cu o propunere foarte clară din acest punct de vedere, de reorganizare al societății din punct de vedere al resurselor umane”, a detaliat Nicu Bitea. Întrebat dacă vor fi dați oameni afară, directorul STPT a precizat că „urmează să analizăm, nu am acum o cifră privind reducerea de personal”.

În acest moment, în cadrul STPT sunt angajate 947 de persoane, în total.

Vă reamintim că Sorin Supuran, fostul directorul interimar al STPT, schimbat din funcție de colegii lui liberali, atrăgea atenția, în prima conferință de presă organizată de la numirea în funcție, că din cei 190 de oameni care fac parte din personalul TESA, 90 sunt șefi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.